MUĞLA / BODRUM - Şehit Mahmut Coşkunsu Ortaokulu

Mrt

Dönmeyi düşünmediler... Onlar ki bir milletin göğsünde uyuttukları , kınalı kuzularıydı... Vatan toprağında ısıttıkları yüreklerini siper ettiler milletine... Ruhları şad olsun. Zaferleri kutlu olsun.

Mrt

İstiklal Mücadelesinde, Türk Millet'imizin kanı ile yazdığı bir destanı satırlara dökebilmek ancak ruhunda hissettiği bağımsızlık mücadelesinin de eseri olsa gerek... İstiklal Marşımızın Usta Şairi Mehmet  Akif ERSOY'un kaleminden dökülen bu satırlar milletimizin çektiği acıları ruhumuzun derinlerde hissettirmektedir. Usta Şairimizin de söylediği gibi "Allah bir daha bu Millete İstiklal Marşı yazdırmasın!"

Şbt

Türkiye’deki Yat Sektörü ve çalışanlarının imkanları ve iş koşulları ile ilgili bilgi vermek amacı ile Türkiye Yat Kaptanları ve Çalışanları Derneği Üyelerinden Yat Kaptanlarımız Erhan Doğru ve Mustafa Ataman okulumuza meslek tanıtım günleri kapsamında ziyarette bulunmuşlardır. Kendilerine öğrencilerimize ayırmış oldukları kıymetli vakitleri için çok teşekkür ederiz. ️

Şbt

Müdürümüz Raziye GÜNER tarafından 8. sınıf öğrencilerimizin LGS hakkında öğrenmek istedikleri konulara yönelik sorularının cevaplandırıldığı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kas

Okulumuz öğretmenelrinden Rengin Kuşcu, Kimya Yanık, Lale V. Cangır ve Hatice Anter uzun emekler verdikleri halk oyunları çalışmaları ile ilçe törenelerinde sergiledikleri performansları neticesinde büyük alkış toplayıp bizleri gururlandırdı. Emekleri ve başarılı çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Şehit Mahmut Coşkunsu Ortaokulu ders giriş ve çıkış saatleridir.